We're on Discord! Please join our server now if you don't want to miss anything! (More info) | Join the UCC4 contest! (More info)

* WalrusIRC

You need to have 5 posts and not be part of restricted usergroups in order to use the WalrusIRC embedded shoutbox. However, you can also access our IRC channel called #CodeWalrus via EFnet.

Author Topic: Post your desktop !  (Read 49588 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkestEx

  • Super User
  • Join Date: Jan 2015
  • Location: Germany
  • Posts: 1346
  • Post Rating Ratio: +11/-2
    • @0xbmuessig
    • @muessigb
  • Gender: Male
Re: Post your desktop !
« Reply #30 on: June 24, 2015, 12:10:36 am »
Here's my new desktop:

Bye Notebook. I will miss you!
  • Calculators owned: TI-84+, Casio 101-S, RPN-Calc, Hewlett-Packard 100LX, Hewlett-Packard 95LX
  • Consoles, mobile devices and vintage computers owned: Original Commodore 64C, Tektronix AWG2021, IBM X60s, IBM X60t, C64 DTV, Nintendo GameBoy Color, Nintendo GameCube, Xbox 360

Offline alexgt

  • Just your friendly neighborhood Ninja Stach Fancy Iron Man
  • Super User
  • Join Date: Dec 2014
  • Location: Behind you
  • Posts: 2615
  • Post Rating Ratio: +6/-1
  • Something should go here...
    • /u/alexgt9123
  • Gender: Male
Re: Post your desktop !
« Reply #31 on: June 24, 2015, 12:40:39 am »
Bye Notebook :'(
  • Calculators owned: Ti-84+, Ti-Nspire, Hp Prime, Broken HP Prime, HP 48SX

Offline Unicorn

  • ??? ??? ??? ??? ???
  • Super User
  • CW Contest II - 2nd place
  • *
  • Join Date: Jan 2015
  • Location: ??? ??? ??? ??? ???
  • Posts: 2830
  • Post Rating Ratio: +5/-2
  • make :PICKACHUP: a thing!
    • Unicorn808
    • 114/11432
    • ??? ??? ??? ??? ???
  • Gender: Male
Re: Post your desktop !
« Reply #32 on: June 26, 2015, 01:52:22 am »
Bet you people like this one :D



My eyes O.O.
It's a cool wallpaper, but i wouldn't want it :P Way too much chaos

How could that be to much chaos?
  • Calculators owned: I own all of them: PICKACHUP TI 84+ CSE TI 83+ SE TI something something ??? ??? ??? ??? ???
  • Consoles, mobile devices and vintage computers owned: PICKACHUP ??? ??? ??? ??? ???



??? ??? ??? ??? ???

Offline xlibman

  • Omni founder & CW co-founder
  • CodeWalrus Staff
  • Super User
  • Moderator
  • Forum Maintenance
  • Original 5
  • Join Date: Nov 2014
  • Location: Quebec, Canada
  • Posts: 19052
  • Post Rating Ratio: +101/-5
    • dj_omnimaga
    • DJOmnimaga.music
    • @DJOmnimaga
    • dj_omnimaga
    • @DJOmnimaga
    • /u/DJ_Omnimaga
    • DJOmnimaga
    • 112/11286
    • @djomnimaga
    • @DJOmnimaga
    • DJ Omnimaga music store
  • Gender: Male
Re: Post your desktop !
« Reply #33 on: June 26, 2015, 02:05:16 am »
I think it would look better if the walruses were scaled up properly in an image editor, with nearest neighbor filtering, which would get rid of the blur.

As for my desktop, here is it:



But it's still the same as the last few years.
  • Calculators owned: TI-84 Plus C Silver Edition, TI-84 Plus CE, Casio fx-CG10
  • Consoles, mobile devices and vintage computers owned: Samsung i5510, Nintendo Switch, Playstation TV

Bandcamp|Reverbnation|Facebook|Youtube|Twitter
Retired Omnimaga admin (2001-11) and editor (2012-14)

Offline Unicorn

  • ??? ??? ??? ??? ???
  • Super User
  • CW Contest II - 2nd place
  • *
  • Join Date: Jan 2015
  • Location: ??? ??? ??? ??? ???
  • Posts: 2830
  • Post Rating Ratio: +5/-2
  • make :PICKACHUP: a thing!
    • Unicorn808
    • 114/11432
    • ??? ??? ??? ??? ???
  • Gender: Male
Re: Post your desktop !
« Reply #34 on: June 26, 2015, 02:11:30 am »
Yeah, thats true, just using the gimp bucket function isn't good enough.
  • Calculators owned: I own all of them: PICKACHUP TI 84+ CSE TI 83+ SE TI something something ??? ??? ??? ??? ???
  • Consoles, mobile devices and vintage computers owned: PICKACHUP ??? ??? ??? ??? ???



??? ??? ??? ??? ???

Offline Strontium

  • Full User
  • Join Date: Apr 2015
  • Location: CA
  • Posts: 247
  • Post Rating Ratio: +3/-2
  • hey
    • @Azmarokk
    • Unilunge
    • /u/thismarkstheend
    • Azmarok
  • Gender: Other
Re: Post your desktop !
« Reply #35 on: June 26, 2015, 05:09:24 am »
(click to show/hide)
  • Calculators owned: TI Nspire CX, HP Prime
  • Consoles, mobile devices and vintage computers owned: NES

Offline xlibman

  • Omni founder & CW co-founder
  • CodeWalrus Staff
  • Super User
  • Moderator
  • Forum Maintenance
  • Original 5
  • Join Date: Nov 2014
  • Location: Quebec, Canada
  • Posts: 19052
  • Post Rating Ratio: +101/-5
    • dj_omnimaga
    • DJOmnimaga.music
    • @DJOmnimaga
    • dj_omnimaga
    • @DJOmnimaga
    • /u/DJ_Omnimaga
    • DJOmnimaga
    • 112/11286
    • @djomnimaga
    • @DJOmnimaga
    • DJ Omnimaga music store
  • Gender: Male
Re: Post your desktop !
« Reply #36 on: June 26, 2015, 05:14:40 am »
What Linux distro is this?
  • Calculators owned: TI-84 Plus C Silver Edition, TI-84 Plus CE, Casio fx-CG10
  • Consoles, mobile devices and vintage computers owned: Samsung i5510, Nintendo Switch, Playstation TV

Bandcamp|Reverbnation|Facebook|Youtube|Twitter
Retired Omnimaga admin (2001-11) and editor (2012-14)

Offline Strontium

  • Full User
  • Join Date: Apr 2015
  • Location: CA
  • Posts: 247
  • Post Rating Ratio: +3/-2
  • hey
    • @Azmarokk
    • Unilunge
    • /u/thismarkstheend
    • Azmarok
  • Gender: Other
Re: Post your desktop !
« Reply #37 on: June 26, 2015, 05:17:02 am »
Fedora 22. I used to use Arch Linux on my laptop, but then my laptop broke. I didn't want to deal with reinstalling Arch.
« Last Edit: June 26, 2015, 05:20:22 am by Strontium »
  • Calculators owned: TI Nspire CX, HP Prime
  • Consoles, mobile devices and vintage computers owned: NES

Offline xlibman

  • Omni founder & CW co-founder
  • CodeWalrus Staff
  • Super User
  • Moderator
  • Forum Maintenance
  • Original 5
  • Join Date: Nov 2014
  • Location: Quebec, Canada
  • Posts: 19052
  • Post Rating Ratio: +101/-5
    • dj_omnimaga
    • DJOmnimaga.music
    • @DJOmnimaga
    • dj_omnimaga
    • @DJOmnimaga
    • /u/DJ_Omnimaga
    • DJOmnimaga
    • 112/11286
    • @djomnimaga
    • @DJOmnimaga
    • DJ Omnimaga music store
  • Gender: Male
Re: Post your desktop !
« Reply #38 on: June 26, 2015, 05:23:39 am »
Aah I see. I heard that Arch was quite hard to install, but I have not heard much about how hard or easy Fedora can be to install nor use.
  • Calculators owned: TI-84 Plus C Silver Edition, TI-84 Plus CE, Casio fx-CG10
  • Consoles, mobile devices and vintage computers owned: Samsung i5510, Nintendo Switch, Playstation TV

Bandcamp|Reverbnation|Facebook|Youtube|Twitter
Retired Omnimaga admin (2001-11) and editor (2012-14)

Offline Strontium

  • Full User
  • Join Date: Apr 2015
  • Location: CA
  • Posts: 247
  • Post Rating Ratio: +3/-2
  • hey
    • @Azmarokk
    • Unilunge
    • /u/thismarkstheend
    • Azmarok
  • Gender: Other
Re: Post your desktop !
« Reply #39 on: June 26, 2015, 05:37:31 am »
Aah I see. I heard that Arch was quite hard to install, but I have not heard much about how hard or easy Fedora can be to install nor use.

Fedora is super easy to install.

Arch is also pretty easy if you have a bit of experience and have installed it before. Usually, installing Arch takes me about an hour (probably less).
  • Calculators owned: TI Nspire CX, HP Prime
  • Consoles, mobile devices and vintage computers owned: NES

Offline Snektron

  • Lvl 69 Russian Snake
  • Super User
  • Join Date: Dec 2014
  • Location: Netherlands
  • Posts: 3165
  • Post Rating Ratio: +32/-0
  • SSSssssss.....
    • RobinDeWalvis
    • Kzyrox
    • RobinDeWalvis
    • quantuminfinity
  • Gender: Male
Re: Post your desktop !
« Reply #40 on: June 26, 2015, 02:55:12 pm »
(click to show/hide)

Oh that looks quite neat :) i like the minimalistic design :P

Also when we installed Linux on the family PC a few years back it said something like "This APT has super cow powers" O.O
  • Calculators owned: TI-84+
Legends say if you spam more than DJ Omnimaga, you will become a walrus...


Offline alexgt

  • Just your friendly neighborhood Ninja Stach Fancy Iron Man
  • Super User
  • Join Date: Dec 2014
  • Location: Behind you
  • Posts: 2615
  • Post Rating Ratio: +6/-1
  • Something should go here...
    • /u/alexgt9123
  • Gender: Male
Re: Post your desktop !
« Reply #41 on: June 26, 2015, 06:09:55 pm »
Super COW!!!!

I like to have everything accessible from my desktop with it looking nice.
  • Calculators owned: Ti-84+, Ti-Nspire, Hp Prime, Broken HP Prime, HP 48SX

Offline Strontium

  • Full User
  • Join Date: Apr 2015
  • Location: CA
  • Posts: 247
  • Post Rating Ratio: +3/-2
  • hey
    • @Azmarokk
    • Unilunge
    • /u/thismarkstheend
    • Azmarok
  • Gender: Other
Re: Post your desktop !
« Reply #42 on: June 26, 2015, 07:20:12 pm »
Super COW!!!!

I like to have everything accessible from my desktop with it looking nice.

The reason I dont have much on my desktop is because GNOME has a huge menu that appears when you press the windows key, with a dock, search bar, app drawer, workspace switcher, and all sorts of goodies.
« Last Edit: June 26, 2015, 07:23:39 pm by Strontium »
  • Calculators owned: TI Nspire CX, HP Prime
  • Consoles, mobile devices and vintage computers owned: NES

Offline alexgt

  • Just your friendly neighborhood Ninja Stach Fancy Iron Man
  • Super User
  • Join Date: Dec 2014
  • Location: Behind you
  • Posts: 2615
  • Post Rating Ratio: +6/-1
  • Something should go here...
    • /u/alexgt9123
  • Gender: Male
Re: Post your desktop !
« Reply #43 on: June 26, 2015, 07:21:18 pm »
Oh, that is cool O.O
  • Calculators owned: Ti-84+, Ti-Nspire, Hp Prime, Broken HP Prime, HP 48SX

Offline Streetwalrus

  • Super User
  • Original 5
  • Join Date: Nov 2014
  • Location:
  • Posts: 2903
  • Post Rating Ratio: +20/-0
Re: Post your desktop !
« Reply #44 on: June 26, 2015, 07:33:30 pm »
Aah I see. I heard that Arch was quite hard to install, but I have not heard much about how hard or easy Fedora can be to install nor use.

Fedora is super easy to install.

Arch is also pretty easy if you have a bit of experience and have installed it before. Usually, installing Arch takes me about an hour (probably less).
I can install arch in about 10 minutes without the manual. :P
(click to show/hide)

Oh that looks quite neat :) i like the minimalistic design :P

Also when we installed Linux on the family PC a few years back it said something like "This APT has super cow powers" O.O
Lol yeah, try apt-get moo.

 


You can also use the following HTML or bulletin board code to share it on your page or forum signature!


Also do not forget to check our affiliates below.
Planet Casio TI-Planet Calc.news BroniesQC BosaikNet Velocity Games